Kosova: Rexhepi: Kosova nuk mund te zhvillohet pa donacione nga jashte  

Kosova: Rexhepi: Kosova nuk mund te zhvillohet pa donacione nga jashte (16 July 2004)

"Ne kete seminar diskutimet kryesisht jane fokusuar rreth nje vizioni ekonomik per Kosoven dhe identifikimin e prioriteteve per te ardhmene zhviliimit ekonomik te Kosoves. Seminari e'shte' organizuar nga ESPIG-u, (Grupi per Strategji Ekonomike dhe Identifikim te Projekteve, ne bashkepunim me Inciative'n per Stabilitet ne Evrope (ESI)."

download PDF